Olyan megoldásokat kínálunk, mely közvetlen hasznot hoz a mélygarázsok üzemeltetőinek.

20-38% megtakarítás a világítási költségekből, 1-3 év megtérüléssel!

Egy átlagos mélygarázsban 15-20% az üzemeltetési költségeknek a "villanyszámlára megy el". Ennek megközelítőleg 60-70%-a a világítás. Ha ebből megtakarítunk 20-38%-ot, akkor összességében a kiadások 1,8 - 5,3 %-át megspóroltuk. Miért vagyunk ebben olyan biztosak? A berendezés üzemóra számlálóval rendelkezik, konkrét mérési adatok állnak rendelkezésünkre. Mivel a világítótestek élettartama is megnövekszik, ott további megtakarítás érhető el, de ezzel most ne is számoljunk...

Milyen berendezésről van szó?

Olyan elektronikus berendezésről, mely a gáz kisülésű világítótestek gyújtási idejét figyeli, majd a feszültséget a kellő mértékre leszabályozza.

Mennyi pénzt kell rááldozni?

Banki partnerünknek köszönhetően semennyit. Ingyenes felmérés után kidolgozzuk ajánlatunkat. A törlesztőrészleteket úgy határozzuk meg, hogy az kevesebb legyen, mint a kiszámított havi nyeresége. Így már az első hónaptól nyer. A szerződésben kikötjük, hogy amennyiben a gyakorlatban a megtakarítás kevesebb, mint az általunk számított, úgy a törlesztőrészletet is arányosan csökkentjük.

Mennyi időre kell leállni?

A mélygarázs, parkolóház, teremgarázs szinte folyamatosan működhet. Az installálás pár órát vesz igénybe, miközben 1-2 alkalommal megszűnik egyes körök betáplálása. Az installálást célszerűen a kisforgalmú időszakban végezzük el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.