A VPI Kft. és a KOEM Mélygarázstervező Kft. közös csapata nyerte meg az Újpest, Szent István tér rendezése II. ütem - mélygarázs és virágpiac című pályázatot

Budapest főváros IV. kerület – Újpest Önkormányzata általános eljárás szerinti, nyílt és titkos építészeti tervpályázatot írt ki az Újpest, Szent István tér rendezése II. ütem – mélygarázs és virágpiac tervezésére. A Kiíró az építészeti tervpályázatra érkező javaslatok alapján választotta ki a legkedvezőbb építészeti, illetve környezetalakítási megoldásokat annak érdekében, hogy a mélygarázs, a virágpiac, valamint a térfelszín rendezésének engedélyezési tervi programját véglegesítse.

A pályázatot 30-an vették ki, amiből összesen 23 pályaművet adtak be. A Bíráló Bizottság a pályázatot eredményesnek és sikeresnek minősítette.

Az eredményhirdetés 2009. június 22-én zajlott, ahol a pályázat első díját a VPI Építész Kft. pályaműve nyerte meg. A VPI projektcsapatának tagja cégünk, a KOEM Mélygarázstervező és Parkolásfejlesztő Kft. is. A tervezők névsora az alábbiakban olvasható:

vezető tervező:

Varga Péter István

munkatársak: 

Csapó Balázs, Fábry Katalin, Felhős Koppány, Karst Erzsébet, Pécsi Máté, Rodé Lajos, Román László

   
     

szent istvan ter melygarazs 3d rontgen

További képek az Újpest, Szent István téri Mélygarázs pályázati terveiből

A szintek alaprajza:

újpest Szt. István tér mélygarázs alaprajzok

A bejárati rámpa háromdimenziós metszete:

újpest Szt. István tér mélygarázs keresztmetszet

A szintközi rámpa háromdimenziós metszete:

Az Interneten megjelent cikkek:
ÉPÍTÉSZFÓRUM
MAGYAR ÉPÍTÉSZ KAMARA